Nicolas Cage pregăteşte un Jaf contra cronometru, din 30 noiembrie în cinematografe

Articol publicat in:Stiri | 29 noiembrie 2012
Autor:

Câștigătorul Premiului Oscar, Nicolas Cage, şi Simon West, regizorul specializat în realizarea filmelor de acţiune, fac din nou echipă pentru a construi cea mai explozivă poveste a acestui final de an, Jaf contra cronometru, un thriller distribuit de MediaPro Distribution, în cinematografele din toată ţara, începând cu 30 noiembrie.

Acţiunea filmului se desfăşoară într-un ritm frenetic de-a lungul a 12 ore, timp în care protagonistul Will Montgomery (Nicola Cage) străbate de la un capăt la celălalt oraşul New Orleans, pentru a-şi salva fiica din mâinile unui fost complice răzbunător, interpretat de Josh Lucas.

Despre experienţa de pe platourile de filmare de la Jaf contra cronometru, Nicolas Cage declară cu entuziasm: “Cred că distribuţia este remarcabilă şi, în fond, valoarea şi originalitatea unui film depind de scenariu şi de actori. în plus, lucrăm cu un regizor care e un maestru al genului, un om care nu se opreşte din filmat până nu obţine exact ceea ce şi-a dorit. este un perfecţionist, genul de regizor cu care prefer să lucrez.”

După ce este înşelat într-un jaf extrem de riscant şi cu o miză imensă, Will, un maestru al hoţilor, îşi petrece opt ani după gratii. Fostul său partener, Vincent, este convins că prada, acţiuni în valoare de 10 milioane de dolari, a fost ascunsă de Montgomery înainte de a intra la închisoare. Aşa că, decis să îşi recupereze partea, Vincent o răpeşte pe fiica lui Will şi solicită o sumă exorbitantă în schimbul fetei.

Fără niciun ban în buzunar şi cu un singur aliat, Montogomery trebuie să aibă încredere în propriile instincte şi să facă ce ştie el mai bine: să plănuiască rapid un nou jaf, în urma căruia să-şi recupereze fata.

Un film marca Films International, Jaf contra cronometru îi mai are în distribuţie, pe lângă protagoniştii Nicolas Cage şi Josh Lucas, pe Malin Akerman, Sami Gayle, Mark Valley şi Kevin Foster.

Jaf contra cronometru este distribuit de MediaPro Distribution şi are premiera pe marile ecrane pe 30 noiembrie, în cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Sun Plaza, Târgu-Mureș), Cortina (Oradea), Cinema “Capitol” (Oneşti), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti).

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.