„No Rest for the Dead”, un roman colectiv

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iulie, 2011 )
Autor:

Astăzi (5 iulie) se lansează No Rest for the Dead, un roman scris de 26 dintre cei mai bine vânduţi autori de thriller din lume.

Ideea i-a aparţinut lui Andrew Gulli, redactor la revista Strand, informează BBC News. „În istoria editării de cărţi nu s-a pomenit niciodată aşa ceva”, a declarat acesta. „Dacă faci socoteala, descoperi că autorii care au participat la scrierea acestei cărţi au vândut, însumat, sute de milioane de exemplare.”

Pe lista coautorilor îi găsim pe David Baldacci (Introducerea), Peter James, Jeffery Deaver, Lori Armstrong, Diana Gabaldon, Phillip Margolin, Kathy Reichs, Raymond Khoury, Lisa Scottoline, R.L. Stine, Jeff Abbott, Sandra Brown, Thomas Cook, Tess Gerritsen, Andrew F. Gulli, J.A. Jance, Faye Kellerman, John Lescroart, Jeff Lindsay, Gayle Lynds, Alexander McCall Smith, Michael Palmer, T. Jefferson Parker, Matthew Pearl, Marcus Sakey, Jonathan Santlofer şi Marcia Talley.

Intriga porneşte de la descoperirea faptului că o femeie a fost executată pentru o crimă pe care nu o comisese. Premisa a fost dezvoltată de fiecare autor în stilul său, iar ceea ce a rezultată a fost „cea mai bună dintre lumile posibile, întrucât se pot distinge foarte bine diferenţele de stil”, a mai declarat Andrew Gulli.

Fondurile strânse în urma vânzării acestei cărţi vor fi donate către Leukaemia & Lymphoma Society.

Sursa: BBC News
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.