O nouă ecranizare a unei povestiri de Stephen King

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iunie, 2011 )
Autor:

Se află în curs de ecranizare o nouă povestire purtând semnătura apreciatului autor Stephen King. Este vorba de Willa, povestirea care deschide culegerea de autor La asfinţit.

Regia este semnată de Christopher Birk, iar scenariu de Christopher Birk. Între actorii selectaţi în distrubuţie se numără: Clayton Watson, Sara Hogrefe, Theodore Bouloukos, Barbara Linton, Amanda Marklin, Susan Kirby, Gregory Brown, Licia James Zegar, Jane Brown, Jennifer Fouche, Felix Flores.

La această adresă puteţi urmări un prim trailer.

Iar mai jos puteţi urmări un scurt interviu cu actorul Clayton Watson, care joacă rolul lui David.

În primul număr al publicaţiei noastre puteţi reciti o recenzie semnată de Ioana Stănescu la culegerea din care face parte Willa.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.