O viitoare antologie realizată de Stephen Jones

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iunie, 2011 )
Autor:

Stephen Jones, în calitatea sa de editor de antologii pe segmentul horror, aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Iar acum, pe site-ul său, iată că a fost anunţat un viitor titlu care va aduna între copertele sale mai multe nume sonore, autori de prestigiu, toţi prezenţi cu contribuţii inedite. Este vorba despre A Book of Horrors, antologie în care îi vom întâlni, printre alţii, pe Stephen King, Ramsey Campbell, Michael Marshall Smith, Elizabeth Hand, Lisa Tuttle şi Brian Hodge.

Antologia va apărea în luna septembrie, în Marea Britanie, sub egida Jo Fletcher Books/Quercus.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.