Policier, de Florin Leodor Dănilă

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 3 ( august, 2010 )
Autor:

De câteva luni, în tulburele ocean al internetului există un blog, intitulat Policier, cum rar întâlneşti. Şi nu doar fiindcă se ocupă la nivel profesionist de policier, ci fiindcă Florin Leodor Dănilă, autorul lui, are priceperea, abilitatea, flerul şi, nu în ultimul rând, ştiinţa sintetizării celor mai importante evenimente româneşti din domeniu.

Acolo puteţi găsi, periodic, însemnări care dau seama de noile apariţii dintr-o anumită lună, apariţii deopotrivă de carte şi de presă, recenzii, interviuri, opinii. Remarcăm îndeosebi cea mai recentă însemnare: Un raliu cu Peter James . Un veritabil portret al scriitorului britanic, compilând surse variate şi prezentându-ne aspecte mai puţin cunoscute legate de autorul recent lansatului Dead Like You.

O destinaţie obligatorie pentru toţi iubitorii de policier!

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

4 comentarii »

 • Florin Leodor Dănilă said:

  Ei, aşa cuvinte alese să tot citeşti despre propriul blog. Mulţumiri din suflet.
  Sper ca însemnările să ajungă şi în alte zone pe care le-am vizat iniţial. Iar pasionaţii de policier & comp. să ştie că există un loc în care pot schimba o vorbă.
  Văd că Suspans.ro devine o revistă tot mai închegată de număr la număr. I se simţea lipsa. Succes în continuare!

 • Mircea Pricăjan said:

  Mulţumim de urări, Florin. Acelaşi succes ţi-l dorim şi noi. Cititorii au nevoie de asemenea locuri de informare şi întâlnire.

 • Adrian Emil said:

  Este de dorit sa luati legatyra cu mine, legat de un site care este trecut in blog-ul dvs. De curiozitate, cum de-ati gasit blogul meu si l-ati trecut alaturi de alte site-uri de policier? O zi buna, Adrian Emil 0727269203.

 • Adrian Emil said:

  Vad ca te temi sa vorbesti la telefon, ceea ce este totusi un punct in defavoarea dumitale, dl. Leodor. Ca unul care-am citit mult la viatza mea, ati spun ca Margineanu Serban este mult mai bun decat Oana Stoica MuJea, in materie de proza politista, numai ca n-are „spate”, si nu ti-ar strica sa mai citesti cate ceva din domeniu, ca sa poti face o comparatie pertinenta…

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.