„Portents”, noua antologie horror realizată de Al Sarrantonio

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

De pe blogul scriitorului Jeff Ford aflăm autorul şi, mai ales, antologatorul de succes Al Sarrantonio pregăteşte o nouă culegere de texte inedite. Semnăturile sunt dintre cele mai valoroase, iar volumul în sine se anunţă a fi un adevărat obiect de colecţie. Doar 1000 de exemplare hardcover tipărite chiar de editura lui Sarrantonio, Flying Fox Press, cu achiziţionare exclusiv prin comandă directă.

Autorii care semnează sunt: Gene Wolfe, Joyce Carol Oates, Ramsey Campbell, Joe R. Lansdale, Kit Reed, Tia V. Travis, Melanie Tem, Steve Rasnic Tem, Kealan Patrick Burke, Neal Barrett, Jr., Christopher Fowler, Elizabeth Massie, Nina Kiriki Hoffman, Kim Newman, Michael Laimo, Jeffrey Ford, Tom Piccirilli şi Alan M. Clark, iar prefaţa este scrisă de Stephen Jones.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.