Premiile RCWC 2010

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 6 ( decembrie, 2010 )
Autor:

Înfiinţarea Romanian Crime Writers Club am anunţat-o la vremea cuvenită, aici. Totodată, am anunţat şi lansarea unui concurs de romane poliţiste, girat de acelaşi RCWC, aici. Ce am neglijat să anunţăm (nostra maxima culpa!) este faptul că premiile în cauză au fost deja anunţate, în cadrul târgului de carte Gaudeamus de luna trecută. Ne grăbim, astfel, să reparăm greşeala, oferindu-vă mai jos informaţiile finale:

Manuscrisul câştigător al marelui premiu i-a aparţinut lui Denis GRIGORESCU. Romanul, apărut deja la Crime Scene Publishing, se intitulează Criminali în paralel.

Cu aceeaşi ocazie au fost înmânate mai multe diplome:

Editurii NEMIRA, pentru cele mai bune traduceri în limba română în 2010, ale unor romane mistery&thriller, seria Andrea Camilleri, traducător Emanuel BOTEZATU

Editurii RAO, pentru cel mai bun program editorial mistery&thriller in 2010

– Scriitorilor Anders Roslung şi Borge Hellstrom, pentru BOX 21, cel mai bun roman străin mistery&thriller tradus în limba română în 2010

Jurnalului Naţional, pentru promovarea constantă a genului mistery&thriller în România, în 2010.

Revista SUSPANS îi felicită pe toţi câştigătorii, dar şi pe organizator, tânărul Romanian Crime Writers Club! Aşteptăm cu nerăbdare premiile de anul viitor.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.