Premiul pentru Romanul cu vampiri al secolului

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 15 ( august, 2011 )
Autor:

Anul viitor, cu ocazia centenarului morţii lui Bram Stoker (1912), Asociaţia Scriitorilor de Horror a decis să decerneze un premiul special pentru romanul cu vampiri care a marcat cel mai puternic secolul al XX-lea.

Un juriu prezidat de Leslie S. Klinger va stabili o listă de şase nominalizări din care se va alege câştigătorul. Anunţul oficial va fi afăcut odată cu anunţarea Premiile Bram Stoker de anul viitor.

Printre titlurile vehiculate sunt Interviu cu un vampir de Anne Rice şi Salem’s Lot de Stephen King.

Voi ce romane consideraţi că merită avute în vedere pentru acest premiu?

Sursa: blogul Horror Writers Association
Etichete: ,
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Un comentariu »

  • Saileanu Florentina Isabela said:

    Consider ca mai multe romane ale celebrei scriitoare Anne Rice ar trebui sa participe dar , si ale lu Kelley Armstrong „A doua luna plina „

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.