VIDEO: Primul lungmetraj turnat integral în Antarctica este un film horror

Articol publicat in:Stiri | 19 octombrie 2012
Autor:

Primul lungmetraj de ficţiune turnat integral în Antarctica este un film horror, intitulat „South of Sanity”, în regia lui Kirk Watson. Filmul este realizat pentru British Antarctic Survey (BAS).

Turnat integral în Antarctica, lungmetrajul a avut o distribuţie şi o echipă de filmare alcătuite exclusiv din membri ai expediţiei BAS.

„South of Sanity” spune povestea celor 14 membri ai echipajului dintr-o staţie de cercetări ştiinţifice din Antarctica, care sunt urmăriţi de un asasin în serie.

Filmul „South of Sanity” va avea premiera pe 31 octombrie.

Sursa video: contul video a regizorului Kirk Watson

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.