Rămas bun, Columbo!

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iunie, 2011 )
Autor:

O lume întreagă a primit cu durere dispariţia dintre noi, în 23 iunie, la vârsta de 83 de ani, a actorului Peter Falk, cel care i-a dat viaţă pe micile ecrane locotenentului detectiv Columbo.

Revista Suspans îşi exprimă şi ea regretul pentru această pierdere. Ne va rămâne pentru totdeauna în amintire privirea şăgalnic-iscoditoare a simpaticului detectiv a cărui esenţă Peter Falk a surprins-o cu atâta măiestrie.

În paginile noastre virtuale, George Arion i-a făcut un minunat portret, la care ne-am fi dorit să ne întoarcem într-un moment mai senin.

Rămas bun, Peter Falk! Rămas bun, Columbo!

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.