Recviem pentru Cavalerii Templieri

Articol publicat in:Stiri | 19 septembrie 2012
Autor:

Coperta RecviemDupă ce a publicat ”Anima Templi” și ”Cruciada”, Robyn Young revine cu ultimul volum al trilogiei FRĂŢIA TEMPLIERILOR, aflat în curs de apariție.

Recviem” îl surprinde pe Cavalerul Templier Will Campbell lăsând în urma sa ruinele imperiului creștin din est și întorcându-se în vest, numai pentru a afla că Ordinul a încheiat o alianță periculoasă cu un vechi inamic, Regele Eduard I, și că împreună vor să cucerească Scoția, tărâmul natal al lui Will.Existența acestui pact îi zguduie cavalerului nu numai credințele, dar și vechile loialități, în timp ce destinul pare să îi joace numeroase alte feste neplăcute: fiica sa este atrasă într-o serie de intrigi puse la cale de Casa Regală Franceză.

Măcinat de dorința de a-și proteja familia și de datoria de a-și conduce oamenii spre o lume nouă, Will trebuie să facă o alegere. Lupta pentru Pământul Sfânt poate că a luat sfârșit, dar războiul Templierului abia acum începe.

Ficțiunea istorică a lui Robyn Young a ajuns pe listele de bestseller-uri internaționale, autoarea primind numeroase premii. Seria Frăția Templierilor spune povestea unei epoci mult speculate în literatură, dar despre care foarte puțini știu adevărul. Cruciadele Cavalerilor Templieri sunt de notorietate, dar nu mulți au îndrăznit să se întrebe ce s-a întâmplat când Cavalerii s-au întors din misiunea lor și și-au dat seama că monarhii Europei acelor vremuri nu își mai doreau o armată de soldați religioși pe teritoriile lor.

Despre Robyn Young s-a spus că este una dintre vocile tinere ale literaturii, iar glasul ei ajunge departe. Născută la Oxford, în Anglia, în 1975 și autoare de romane istorice a căror acţiune este plasată în Evul Mediu, Robyn Young a studiat la Universitatea Sussex din Brighton, unde a obţinut diploma de master în scriere creativă. În 2006 a publicat primul volum din trilogia „Frăţia Templierilor”, „Anima Templi”, urmat în 2007 de „Crusade” şi în 2008 de „Requiem”.

Autor: Andreea Sterea

Etichete: ,
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

2 comentarii »

  • Mirabela said:

    S-a facut multa zarva in ultima vreme pe tema templierilor. M-ai facut curioasa. O sa comand cartile sa vad si eu ce e de capul lor. In orice caz, frumoasa recenzie.

  • Suspans, nr. 28 | Aurelia Chircu 's Weblog said:

    […] ne aduce recenziile: Recviem pt Cavalerii templieri şi Din nou despre pisici. Share this:Like this:LikeBe the first to like this. De auroredenevers […]

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.