Regizorul filmului „Modigliani”, Mick Davis, se întoarce în România pentru horrorul „3:30 a.m.”

Articol publicat in:Stiri | 07 noiembrie 2012
Autor:

Mick Davis, regizorul filmului „Modigliani”, se va întoarce în România în februarie anul viitor, pentru a regiza horrorul indie „3:30 a.m.”. Regizorul, scenaristul şi producătorul britanic Mick Davis este cunoscut pentru „Modigliani” (2004), film care a fost turnat în România şi care îl are pe Andy Garcia în distribuţie.

Producătorii horrorului „3:30 a.m.” sunt în negocieri cu doi actori pentru distribuţie: Matt Dallas („Kyle XY”) şi Briana Evigan („Step Up 2”).

Mick Davis va regiza horrorul după un scenariu propriu şi dezvăluie că această producţie este o prezentare a călătoriei înfricoşătoare a unei fete, anunţă Variety.

Sursa foto: IMDb

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.