Revista Suspans pe Google+

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 14 ( iulie, 2011 )
Autor:

Pentru a ţine pasul cu vremurile, Revista Suspans are de acum şi un cont pe nou-înfiinţata reţea socială a celor de la Google. El poate fi accesat aici. Vă aşteptăm cu drag să discutăm, ca şi până acum, despre tot ce ţine de suspansul în literatură, film şi, de ce nu?, chiar în viaţa de zi cu zi.

În acelaşi timp, vă informăm că puteţi intra direct în contact cu realizatorii revistei trimiţând mesaje nu doar la adresa de până acum (contact[at]suspans[punct]ro), dar şi la revista.suspans[la]gmail[punct]com.

Vă stăm la dispoziţie 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Etichete:
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.