Revista Suspans, premiată de Romanian Crime Writers Club

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 18 ( noiembrie, 2011 )
Autor:

Dintr-un comunicat RCWC remis recent redacţiei noastre aflăm că la ediţia de anul acesta a premiilor oferite de selectul club revista Suspans, prin persoana redactorului ei şef, Mircea Pricăjan, şi-a adjudecat distincţia pentru „promovarea constantă a genului mystery&thriller în România în 2011”.

În acelaşi timp, marea câştigătoare a concursului de manuscrise 2011 a fost desemnată Andra Pavel, tânăra şi constanta noastră colaboratoare.

Reproducem mai jos comunicatul:

Romanian Crime Writers Club şi premiile sale pe anul 2011

Romanian Crime Writers Club – prima asociaţie a scriitorilor de romane poliţiste din România – îşi va decerna premiile pe anul 2011 la Târgul de Carte Gaudeamus. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, orele 18:00, la standul trustului Publicaţiile Flacăra, editurii Tritonic şi Crime Scene Publishing (standul 17), nivelul 0.00 al Romexpo, Pavilionul Central.

Câştigătoarea ediţiei 2011 a concursului organizat de RCWC a fost desemnată Andra Pavel, al cărei roman, În braţe străine, va fi lansat în aceeaşi seară.

Cu aceeaşi ocazie vor fi înmânate diplome:

Editurii Trei – pentru cel mai bun program editorial mystery&thriller în 2011;

Doamnei Ileana Cantuniari, pentru traducerea romanului Omul cu cercurile albastre de Fred Vargas, apărut la editura Trei în 2011;

Scriitorului John leCarre, pentru romanul Cel mai vânat om din lume, apărut la editura RAO, cel mai bun roman străin mistery&thriller tradus în limba română în 2011;

Domnului Mircea Pricăjan, redactor şef al revistei online suspans.ro, pentru promovarea constantă a genului mistery&thriller în România în 2011.

Pe această cale, revista Suspans mulţumesc Clubului român al scriitorilor de literatură poliţistă şi felicită din suflet pe toţi câştigătorii.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

3 comentarii »

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.