Robyn Young revine

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

Cu câteva zile în urmă, Editura Nemira a scos pe piaţă a doua carte din seria Frăţia templierilor de Robyn Young. Acest uriaş volum (952 de pagini!), tradus şi de această dată de Bogdan Marchidanu, continuă acţiunea începută în Anima Templi, unde am fost părtaşii aventurilor lui Will Campbell în sânul Ordinului Cavalerilor Templieri, care, am descoperit, adăposteşte o grupare secretă cu intenţii nu tocmai… ortodoxe.

Acest al doilea volum, intitulat Cruciada, îl are în centrul acţiunii tot pe Will Campbell şi ne prezintă dedesubturile bătăliei pentru Templu.

În revista noastră aţi putut citi o recenzie, sub semnătura Dianei Morăraşu, a celui dintâi volum din trilogie. Vă reamintim concluzia:

Safed, fortăreața Safed, locul uciderii lui James Campbell își deschide porțile în fața lui Will Campbell dincolo de coperțile acestei prime părți a trilogiei. Din fericire, cititorul nerăbdător nu va avea mult de așteptat. Va putea pătrunde cât de curând pe sub bolțile întunecate ale cetății: Cruciada stă să (re)înceapă odată cu partea a doua, proaspăt ieșită de sub tipar.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.