Romanian Crime Writers Club

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 1 ( iunie, 2010 )
Autor:

Primim cu bucurie la „redacţie” următorul

COMUNICAT

În luna iunie a.c., la inițiativa unui grup de scriitori și editori, a fost creată RCWC – Romanian Crime Writers Club, prima asociație din România care dorește să-i reunească pe cei cu o contribuție semnificativă la dezvoltarea literaturii polițiste din țara noastră.

Crearea acestei asociații este o urmare firească a creșterii numărului de autori români, din diverse generații, care cultivă acest gen, și a interesului sporit manifestat de către cititori față de lucrările lor.

Membrii Asociaţiei au dorit să se reunească având ca scop propus promovarea, dezvoltarea și apărarea literaturii mystery&thriller în toate formele ei de expresie.

Pentru realizarea scopului declarat, Asociaţia își propune, printre altele, realizarea următoarelor obiective:

a) promovarea literaturii mystery&thriller românești în țară și peste hotare;

b) promovarea autorilor români de mystery&thriller;

c) încurajarea tinerelor talente în scopul atragerii lor spre acest gen literar;

d) informarea publicului prin toate mijloacele asupra operelor literare de gen din țară și din străinătate;

e) decernarea anuală a „Premiilor Misterioso“.

Membrii Asociației au convingerea că RCWC va contribui la formarea şi afirmarea unei valoroase școli românești de literatură polițistă, la impunerea ei peste hotare.

Preşedintele Romanian Crime Writers Club

George ARION

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

2 comentarii »

  • Din iunie (1-20) « P o l i c i e r said:

    […] semnificativă la dezvoltarea literaturii polițiste din țara noastră», după cum precizează un comunicat semnat de preşedintele George Arion (se pare, omniprezent). Oana Stoica-Mujea a anunţat pe blogul […]

  • Suspans.ro : » Articole » Premiile RCWC 2010_Suspans.ro said:

    […] Romanian Crime Writers Club am anunţat-o la vremea cuvenită, aici. Totodată, am anunţat şi lansarea unui concurs de romane poliţiste, girat de acelaşi RCWC, […]

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.