Romanul Vintage’s The Rage a fost desemnat cel mai bun roman polițist al anului

Articol publicat in:Stiri | 24 octombrie 2012
Autor:

The Rage (Vintage) a lui Gene Kerrigan a cîștigat premiul Asociației Scriitorilor de romane polițiste (CWA), Pumnalul de Aur, ca cel mai bun roman polițist al anului (sponsorizat de Constable & Robinson), la Premiile Specsavers Crime Thriller 2012, plecînd cu 2.500 de lire sterline.

Premiul CWA Pumnalul de Oțel Ian Fleming pentru cel mai bun thriller, sponsorizat de Publicațiile Ian Fleming, s-a dus la Charles Cumming pentru O Țară Străină (HarperCollins), în timp ce premiul CWA Pumnalul Sange Nou John Creasey, sponsorizat de Books Goldsboro, a mers la Wiley Cash pentru A Land More Kind than Home (Doubleday).

Kathy Reichs a fost premiat cu premiul Specsaver Bestseller Dagger 2012.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.