S-a lansat Full Dark, No Stars

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 5 ( noiembrie, 2010 )
Autor:

Noua colecţie de nuvele (4 la număr) a lui Stephen KING, pe care o anunţam aici, s-a lansat oficial acum câteva zile, în 9 noiembrie.

Iată câteva linkuri utile:

Aici, pagina dedicată cărţii pe site-ul autorului.

Aici, pagina cărţii pe site-ul editurii americane (Simon&Schuster)

Aici, pagina ediţiei limitate, de lux, pe care o va edita Cemetery Dance (foto stânga)

Aici, pagina ediţiei britanice de la Hodder

În lista celor mai bune apariţii din 2010, Omnivoracious, celebrul blog/revistă literară a megalibrăriei virtuale Amazon, plasează Full Dark, No Stars pe locul 25. Aici.

În Washington Post, Bill Sheehan îşi încheie recenzia cu următoarele cuvinte: „Graţie măiestriei în gestionarea detaliilor şi naturalei sale voci narative, King plămădeşte o carte fascinantă dintr-o seamă de subiecte tulburătoare.” Aici.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.