„Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a”, în cinematografele româneşti, de vineri

Articol publicat in:Stiri | 13 noiembrie 2012
Autor:

Lungmetrajul „Saga Amurg: Zori de Zi – partea a 2-a”, care prezintă finalul poveştii de dragoste a vampirului Edward şi muritoarei Bella, va fi difuzat, începând de vineri, în cinematografele din România.

Lansată în 2008, prima parte a francizei „Amurg” a transformat povestea de iubire a muritoarei Bella şi a vampirului Edward într-un adevărat fenomen global, cucerind rapid publicul din întreaga lume şi depăşind recorduri după recorduri. Dovadă a succesului la public de care s-au bucurat, primele patru filme ale seriei – „Amurg”, „Saga Amurg: Lună Nouă”, „Saga Amurg: Eclipsa” şi „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1” – au înregistrat încasări record în lumea întreagă, în timp ce romanele care stau la baza francizei au devenit adevărate succese comerciale.

Până în prezent, franciza „Amurg” a avut încasări de peste 2,5 miliarde de dolari la nivel mondial.

„Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a” doboară, la rândul ei, recorduri încă dinainte de lansare, trailerul oficial al filmului adunând peste 7 milioane de vizualizări în doar 24 de ore de la lansarea pe site-ul yahoo.com.

Cea de-a cincea parte a seriei, „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a”, se pregăteşte pentru despărţirea de fanii săi printr-o avanpremieră cu totul specială, care va avea loc miercuri, la Cinema City Cotroceni din AFI Palace, începând cu ora 19.00.

Fanii fenomenului „Amurg” vor fi surprinşi şi pe deplin cuceriţi de acţiunea din capitolul final, în care familia şi iubirea sunt obiectivele principale. Noi personaje controversate, dovezi de dragoste nemuritoare şi o luptă de proporţii epice vor întregi o poveste universal adorată, cu milioane de fani din întreaga lume.

După naşterea fiicei sale Renesmee, Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobândite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată, din cauza apariţiei unui alt vampir, Irina, care crede că Renesmee este un „copil nemuritor” şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen. Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri, din cauza faptului că sunt incontrolabili, viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol.

Prinşi într-o luptă cumplită pentru supravieţuire, Edward şi Bella încearcă să se alieze cu toate clanurile de vampiri din lume, pentru a le aduce ca martori în faţa Volturilor, în apărarea fiicei lor.

Deţinătorul unui premiu Oscar Bill Condon semnează regia filmului „Saga Amurg: Zori de zi – Partea a 2-a”.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.