Satori, de Don Winslow

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

The Mystery Gazette prezintă o recenzie la viitorul roman al lui Don Winslow, intitulat Satori, programat pentru lansare în luna martie a acestui an.

Cartea este un thriller istoric, prequel-ul romanului Shibumi publicat cu succes în 1979 de Trevanian, pseudonimul literar al lui Rodney William Whitaker, apreciat critic de film. În centrul ambelor cărţi se află Nicholai Hel, un asasin ingenios şi, pe deasupra, practicant al artelor oculte. Romanul lui Winslow prezintă viaţa lui Hel până la începutul acţiunii prezentate în cartea lui Trevanian.

Povestea este alertă, cartea e plină de acţiune şi presărată cu multe morţi şi scene fierbinţi. [Nicholai Hel] este un soi de pistolar James Bond începător. Un thriller istoric care prinde cititorul, dar căruia îi lipsesc replicile tăios-umoristice ale originalului, se încheie recenzia citată.

Cu Don Winslow cititorii români s-au putut întâlni în toamna anului trecut, când Editura Nemira a publicat romanul Păcate originare (The Power of the Dog), roman care a necesitat şase ani de muncă de cercetare şi care descrie războiul împotriva drogurilor purtat de autorităţile americane.

Sursa: The Mystery Gazette
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.