Silent Hill – Revelaţia 3D, în cinematografe din 2 noiembrie

Articol publicat in:Stiri | 03 noiembrie 2012
Autor:

Silent Hill – Revelaţia, continuarea filmului horror cu acelaşi nume lansat în 2006 şi inspirat dintr-un cunoscut joc pe calculator va rula pe marile ecrane din România, începând cu 2 noiembrie.

În film, Heather, personajul principal se ascunde de 4 ani de forţele răului, pe care nici ea nu le înţelege. Acum, în ajunul aniversării vârstei de 18 ani, urmărită de coşmaruri tulburătoare şi de dispariţia propriului părinte, Heather îşi redescoperă o identitate, de care nu a ştiut până atunci. Această revelaţie o poartă în căutarea tatălui său, într-un univers demonic, Silent Hill, unde riscă să rămână captivă pentru totdeaua, Noua identitate sub care Heather porneşte în univerul înfricăşător este fetiţa dispărută în primul film Silent Hill – Shanon, care acum are 18 ani.
Având la bază vestitul joc cu acelaşi nume, Silent Hill, filmul adaptează scenariul pentru marele ecran, redând povestea terfiantă în imagini 3D.
Producătorii filmului s-au străduit să pastreze personalitatea jocului şi în film, prin detalii şi personaje, spre exemplu, Heather este interpretată de Adelaide Clemens, o tânără actriţă care seamănă perfect cu personajul din jocurile video.
Don Carmody, unul dintre producători filmului, explică “Nu am căutat vreun actor pentru film până când nu am găsit-o pe Heather; abia apoi, am putut să îl distribuim pe Kit Harington în rolul lui Vincent. Cei doi au purtat firul narativ al poveşti. Cei doi actori nu sunt pasionaţi ai jocurilor pe calculator, aşadar interpretarea lor este tocmai cea care aduce emoţie în acţiunea din Silent Hill.”
Samuel Hadida, alt producător al filmului, remarcă: “Silent Hill este complet diferit de toate celelalte jocuri video. Este o frumoasă piesă de artă care ne stimulează simţurile şi sentimentele ca nimic altceva. Fiecare jucător experimentează ceva unic: este vorba de încredere, secrete şi propriul demon din noi înşine. Credem că vom reuşi, cu Silent Hill – Revelaţia să aducem toate aceste trăiri aproape de spectatori.”
Filmul este unul dedicat celor care preferă poveştile tulburătoare, care le dau fiori şi care îi ţin cu sufletul la gură şi cu inima strânsă până la final. Din 2 noiembrie, cinematografele româneşti îi aşteaptă pe amatorii de senzaţii tari şi înfiorătoare.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.