Stelian Ţurlea despre „Sora cea mică”

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iulie, 2011 )
Autor:

În numărul de astăzi al Ziarului de duminică, suplimentul cultural al Ziarului financiar, scriitorul Stelian Ţurlea dedică o recenzie romanului Sora cea mică (trad. Adriana Bădescu), de Raymond Chandler, publicat de Editura Nemira în seria Philip Marlowe Mystery.

„Un roman care se înscrie pe linia perfectă a celorlalte semnate Chandler. Un erou a cărui imagine se reţine şi care reuşeşte să devină simpatic, oricât s-ar strădui să fie antipatic. Un erou extrem de convingător, cu slăbiciuni şi vicii mărunte, care fumează pipă şi dă pe gât câte un pahar de whiskey ca să-şi stimuleze creierul, căruia îi plac femeile şi nu-i plac deloc poliţiştii, de la care o încasează de multe ori, un tip singuratic şi pe care îl imaginezi siguratic şi mult după finalul cărţii.” – afirmă Stelian Ţurlea.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.