Stephen King, finalist Los Angeles Times Book Prize

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 21 ( februarie, 2012 )
Autor:

Astăzi, marţi, 21 februarie, au fost anunţate nominalizările, la toate cele 10 categorii, pentru premiile literate acordate deja de 32 de ani de prestigiosul cotidian Los Angeles Times.

Printre romanele finaliste, alături de The Cat’s Table de Michael Ondaatje, de pildă, la categoria Mystery&Thriller se regăseşte anul acesta şi romanul 11/22/63 de Stephen King.

Este o realizare, dacă stăm să ne gândim la răceala cu care a fost tratat până acum autorul din Maine de către instituţiile literare mai cu ştaif.

Lista completă a nominalizărilor o puteţi consulta aici.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.