Stephen King, Premiul Mason 2011 şi Dr. Sleep

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 16 ( septembrie, 2011 )
Autor:

Anunţam în luna februarie că Stephen King fost ales pentru a primi Premiul Mason 2011 în cadrul Festivalului Toamna Cărţii la Universitatea George Mason din Fairfax, Vancouver. Evenimentul a avut loc în seara zilei de 23 septembrie.

Stephen King a ţinut un discurs, pe care îl puteţi asculta în clipurile de mai jos:

Şi a citit un fragment dintr-un roman aşteptat de multă lume. DR SLEEP este continuarea deja clasicului THE SHINING, şi prezintă povestea lui Danny Torrance ca adult şi a „Tribului”, un grup de camperi cu apucături de vampiri care se hrănesc cu energii psihice. După toate probabilităţile, acesta va fi romanul rezervat pentru apariţie în noiembrie 2012. Puteţi asculta fragmentul citit în premieră acum câteva zile în clipul de mai jos:

Seara s-a încheiat cu o sesiune de autografe care a durat aproape trei ore.

Sursa: Lilja’s LibraryThe World of Stephen King
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.