Stephen King primeşte Premiul Mason

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

Recent, Marsha DeFilippo, secretara personală a lui Stephen King, a făcut următorul anunţ pe forumul oficial:

Stephen a fost ales pentru a primi Premiul Mason 2011 în cadrul Festivalului Toamna Cărţii la Universitatea George Mason din Fairfax, Vancouver. Premiul îi va fi înmânat în cadrul unei ceremonii care va avea lor în 23 septembrie 2011. Stephen va vorbi şi/sau citi pentru aproximativ 30-45 de minute. Detaliile referitoare la discurs şi la o posibilă şedinţă de autografe ulterioară încă se pun la punct. Mai multe informaţii, inclusiv referitoare la modul de achiziţionare a biletelor pentru eveniment, vor fi postate pe fallforthebook.org.

Premiul Mason îşi propune să recompenseze „autorii cu o contribuţie deosebită la aducerea literaturii în atenţia unui public cititor mai larg.”

Sursa: Official Mesage Board
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.