Studiourile Universal renunţă la ecranizarea Turnului Întunecat

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 14 ( iulie, 2011 )
Autor:

Trista veste a făcut ieri înconjurul lumii. După luni de tergiversări şi bâlbâieli, stârnite de bugetul uriaş ce-ar fi trebuit alocat proiectului iniţiat de regizorul Ron Howard, reprezentaţi ai Studiourilor Universal au anunţat că se retrag din parteneriat.

Aceasta nu înseamnă, totuşi, că ecranizarea celebrei serii Turnul Întunecat nu va mai ajunge la public. Într-un email trimis de Stephen King redacţiei săptămânalului Entertainment Weekly se spune: „Regret că Universal au aruncat mănuşa, dar nu sunt tocmai surprins. E o regulă pentru ei să investească în pelicule mai «mici» şi mai puţin riscante; poate sunt de părere că ar fi mai bine să se limiteze la acei «bolizi» iuţi şi furioşi. Nu le port deloc pică şi am încredere că Ron Howard îi va aduce pe Roland şi prietenii lui în faţa obiectivului cu sprijinul altei case de producţie. E foarte dedicat proiectului.”

În tot răul este şi un bine. În loc să ni se ofere o peliculă mediocră, impusă de bugetul limitat, vom beneficia până la urmă de o realizare cinematografică de excepţia, aşa cum merită capodopera lui Stephen King. Iar dacă asta înseamnă să mai aşteptăm o vreme, parcă preţul totuşi nu e prea mare.

Sursa: EW.com
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.