Sub Dom

Articol publicat in:Stiri | 03 aprilie 2013
Autor:

Under-the-Dome-Stephen-King

Vă spuneam nu cu mult timp în urmăStephen King va avea parte de un an plin de evenimente. De când canalul de televiziune CBS a anunţat lansarea unei mini-serii horror bazate pe bestseller-ul lui King Under the Dome, cu premiera pe 24 iunie 2013, cititorii fideli şi fanii operei lui King aşteaptă cu sufletul la gură noutăţi legate de progresul acestui proiect.

Şi iată ce aflăm de la Revista Galileo, nici mai mult nici mai puţin că a apărut şi primul trailer video al mini-seriei ce va conţine 13 episoade şi va fi produsă de compania lui Steven Spielberg ”Amblin Entertainment”.

Aceleaşi surse mai menţionează şi faptul că episodul pilot va fi regizat de danezul Niels Arden Oplev (care a realizat şi The Girl with the Dragon Tattoo, varianta suedeză din 2009).

Ştim că cititorii fideli ai lui Stephen King aşteaptă cu nerăbdare apariţia cărţii. Să vă mai ţinem un pic în suspans? Revenim cu ştiri în luna mai…

Citeteşte mai mult pe Blogul Editurii Nemira

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.