„Taken 2: Teroare în Istanbul”, lider în box office-ul românesc de weekend

Articol publicat in:Stiri | 17 octombrie 2012
Autor:

Filmul „Taken 2: Teroare în Istanbul” a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de peste 900.000 de lei şi peste 50.000 de spectatori, anunță Asociaţia Film România.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend s-a situat „Looper: Asasin în viitor”, care a avut încasări de peste 180.000 lei şi 9.800 de spectatori. Acţiunea din filmul „Looper: Asasin în viitor” se desfăşoară într-o perioadă în care călătoria în timp este ilegală şi deci disponibilă numai pe piaţa neagră. Atunci cînd mafia vrea să scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani înapoi în timp, cînd un ucigaş plătit – aşa cum este şi Joe (Joseph Gordon-Levitt) – aşteaptă să lichideze ţinta. Joe cîştigă bine şi viaţa lui pare să fie foarte bună până cînd mafia decide să închidă cercul şi să scape de ucigaş, aşa că îl trimit înapoi în timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis).

Pe poziţia a patra s-a clasat filmul de animație stop-motion 3D „ParaNorman”, care a avut încasări de peste 100.000 lei şi de peste 5.000 de spectatori. În „ParaNorman”, un orăşel este asediat de zombie, cine poate fi chemat în ajutor decât Norman (vocea fiind asigurată de Kodi Smit-McPhee), un băieţel considerat de toată lumea un ciudat, care poate să vorbească cu cei morţi. Dar, pentru a salva oraşul de acel blestem vechi de sute de ani, Norman trebuie să înfrunte fantome, vrăjitoare şi, cei mai răi dintre toţi, adulţii idioţi ai locului. Dar acest tânăr îmblânzitor de spirite rele se va vedea nevoit să-şi desfăşoare activităţile paranormale până dincolo de limitele lumeşti.

Sursa foto: contul de Facebook a filmului „Taken 2: Teroare în Istanbul”

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.