VIDEO: „The Goon” – film de animație cu zombii, canibali, preot posedat de demon și roboţi ucigaşi

Articol publicat in:Stiri | 16 octombrie 2012
Autor:

David Fincher vrea să facă un film de animaţie inspirat din benzile desenate „The Goon”.

În clipul care circulă pe Internet, Fincher, autorul benzilor desenate „The Goon” Eric Powell, regizorul Jeff Fowler şi Tim Miller de la Blur Studios cer ajutorul fanilor pentru a strînge bani pentru finanțarea producției cinematografice.

Lungmetrajul „The Goon” e în producţie de vreo doi ani, pînă acum fiind creat un concept grafic, pe banii lui Fincher, Powell şi a amicilor lor de la Blur Studio şi Dark Horse Entertainment.

Pentru acest film de animaţie pentru adulţi, producătorii au nevoie de 400.000 de dolari. Mai multe detalii despre campanie sunt pe site-ul oficial.

„The Goon” va fi un film de animație cu zombii, canibali, preot posedat de demon, roboţi ucigaşi, fiinţe mutante uriaşe combinate între peşti şi oameni şi o grămadă de alte creaturi dubioase.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.