„The Woman” la Cemetery Dance

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 8 ( februarie, 2011 )
Autor:

Mica dar viguroasa editură americană de nişcă Cemetery Dance anunţă că va scoate pe piaţă până acum rarul roman The Woman, scris de Jack Ketchum împreună cu regizorul Lucky McKee, pe baza căruia cei doi au şi turnat o peliculă cinematografică înscrisă la ediţia aceasta a premiilor Sundace şi lansată nu cu puţină rumoare (mai multe despre incidentul petrecut acolo găsiţi aici, pe site-ul lui Chuck Palahniuk).

Ediţia de la Cemetery Dance, anunţă oficiali ai editurii, va conţine, pe lângă romanul propriu-zis, o nuvelă bonus a cărei acţiune se petrece la un an după încheierea evenimentelor descrise în roman.

In imagine, coperta primei şi până acum singurei ediţii (limitate) a romanului – Infernal House, 2010, 260 pagini.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.