ThrillerFest 2011

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iulie, 2011 )
Autor:

În perioada 6-9 iulie 2011, la hotelul Grand Hyatt din New York, se va desfăşura a şasea ediţie a ThrillerFest, eveniment organizat de International Thriller Writers.

Cu această ocazie se întâlnesc scriitori, editori, agenţi literari şi promotori ai thriller-ului din toată lumea. Totodată, anual este desemnat un ThrillerMaster, autorul cel mai influent în industrie în anul anterior. Laureatul de anul acesta va fi R.L. Stine, cunoscut autor de thrillere pentru copii precum seria Goosebumps şi Fear Street.

Dintre participanţii de anul acesta amintim: Ken Follett (ThrillerMaster-ul de anul trecut), David Morrell, Peter James, Jonathan Maberry, Lisa Gardner, Douglas Preston, Jeffrey Deaver, Steve Berry, F. Paul Wilson, Douglas Clegg.

Câteva dintre subiectele pe care invitaţii le vor dezbate: Poate un thriller să fie deopotrivă emoţionant şi inteligent?, Cum îi faci pe cititori să-ţi citească şi alte cărţi?, Cum faci să dai substanţă intrigii?, Thriller-urile politice ş.a.

Puteţi consulta lista completă e evenimentelor, pentru ziua de vineri, 8, aici şi pentru sâmbătă, 9, aici.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.