Thrillerul „Argo”, regizat de Ben Affleck, pe primul loc în box office-ul nord-american

Articol publicat in:Stiri | 29 octombrie 2012
Autor:

Thrillerul „Argo”, regizat de Ben Affleck, a ajuns pe primul loc în box office-ul nord-american.

Filmul regizat de Ben Affleck, în care starul american este şi protagonist, prezintă planurile CIA de a infiltra şase americani în timpul revoluţiei iraniene din 1979 şi a obţinut încasări de 12,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul de animaţie „Hotel Transilvania”, regizat de David Feiss şi Anthony Stacchi, a urcat două poziţii, ajungând pe locul al doilea, cu încasări de 9,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar într-o formulă comică, adresată mai mult copiilor, îl are în distribuţie pe Adam Sandler.

Filmul SF „Atlasul norilor/ Cloud Atlas”, regizat de fraţii Wachowski, cu Halle Berry şi Tom Hanks în distribuţie, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 9,4 milioane de dolari.

Pelicula „Activitate paranormală/ Paranormal Activity 4”, al patrulea lungmetraj din această franciză horror, a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 8,7 milioane de dolari.

Un alt film de groază, „Silent Hill: Revelaţia 3D/ Silent Hill: Revelation 3D”, a debutat pe poziţia a cincea, cu încasări de 8 milioane de dolari.

Thrillerul „Taken 2: Teroare în Istanbul”, cu Liam Neeson în rolul principal, a pierdut alte trei locuri şi a coborât pe poziţia a şasea, cu încasări de 8 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror „Sinister”, cu Ethan Hawke şi Vincent D’Onofrio în distribuţie, a coborât două locuri şi a ajuns pe poziţia a opta a box office-ului nord-american, cu încasări de 5,07 milioane de dolari.

Pe locul al nouălea, în coborâre patru locuri faţă de săptămâna trecută, se află filmul poliţist „Alex Cross”, ce prezintă jocul de-a şoarecele şi pisica dintre un criminal în serie şi un celebru detectiv-psihiatru. Această peliculă, care îi are în distribuţie, printre alţii, pe Tyler Perry, Matthew Fox şi Jean Reno, a obţinut încasări de 5,05 milioane de dolari de vineri până duminică.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.