Premiile Edgar Allan Poe

Articol publicat in:Stiri | 02 iunie 2010
Autor:

Premiile Edgar Allan Poe, aşa-numitele Edgaruri, se decernează anual de către Mystery Writers of America. Câştigătorii ediţiei 2010 au fost anunţaţi în 29 aprilie. Aceştia sunt:

Cel mai bun roman: The Last Child de John Hart

Cel mai bun roman de debut: In the Shadow of Gotham de Stepfanie Pintoff

Cel mai bun roman în ediţie broşată: Body Blows de Marc Strange

Cel mai bun volum de critică/biografie: The Lineup: The World’s Greatest Crime Writers Tell the Inside Story of Their Greatest Detectives, editat de Otto Penzler

Cu această oczaie, Dorothy Gilman a primit distincţia de Mare Maestru, iar Poisoned Pen Press a primit Premiul Ellery Queen.

Etichete: ,
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.