Trei autori români de thriller/policier, traduşi în limba engleză

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 13 ( iunie, 2011 )
Autor:

De pe blogul scriitoarei Oana Stoica-Mujea aflăm de iminenta apariţie, în luna noiembrie a acestui an, pe piaţa anglo-saxonă a trei romane scrise de trei autori români de thriller/policier.

Este vorba despre romanul cu care cunoscutul scriitor George Arion, colaborator însemnat şi al revistei noastre (semnatarul rubricii Pipa lui Arion), a debutat în proză, Atac în bibliotecă. Aici puteţi accesa pagina cărţii pe site-ul librăriei Amazon. Este, de asemenea, vorba despre romanul Indicii anatomice al Oanei Stoica-Mujea (pagina Amazon, aici), dar şi de cel mai recent volum al scriitorului şi editorului Bogdan Hrib, Ucideţi generalul (pagina Amazon, aici).

Toate cele trei cărţi sunt traduse de Ramona Mitrică şi Mihai Rîşnoveanu, beneficiind de supravegherea scriitorului britanic Mike Phillips, şi vor fi editate de Profusion International Creative Consultancy.

Mai multe detalii despre acest eveniment veţi putea citi într-un interviu cu George Arion, în numărul 14 al revistei Suspans.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.