Următoarea carte a lui Stephen King

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 9 ( februarie, 2011 )
Autor:

Pe forumul oficial al lui Stephen King s-a anunţat că următoarea carte a autorului din Maine va fi lansată în luna noiembrie a anului curent. Informaţia vine doar să confirme o tradiţie încetăţenită deja de câţiva ani.

Titlul cărţii şi natura ei (roman, culegere de povestiri etc.) rămân încă un mister. Se aşteaptă ca editura Simon & Schuster să facă anunţul oficial cândva în următoarele 2-3 luni.

Bursa zvonurilor dă totuşi ca posibilă apariţia uneia dintre continuările la care se ştie că Stephen King lucrează.

Astfel, poate fi vorba atât de mult aşteptatul al 8-lea volum din saga Turnul Întunecat, anunţat cu titlul The Wind Through the Keyhole, cât şi de la fel de anticipata Dr. Sleep, continuarea clasicului The Shining, la care King a declarat că lucrează încă din 2009. O altă posibilitate ar fi şi al treilea volum din seria Talismanul/ Casa întunericului despre care însuşi Peter Straub, coautorul, a confirmat că se află în lucru.

Pentru noi informaţii, urmăriţi rubrica noastră sau mergeţi direct la sursă, la thread-ul de pe forumul oficial, aici.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

2 comentarii »

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.