Vă invităm în Comunitatea Suspans.ro

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 10 ( aprilie, 2011 )
Autor:

Revista noastră vă propune, începând de astăzi, să intrăm împreună într-o nouă dimensiune a conceptului de comunitate a iubitorilor literaturii de suspans. Mai exact, vă invităm în Forum.

Vă propunem, aşadar, un spaţiu dedicat discuţiilor libere de orice fel. Puteţi propune subiecte, puteţi schimba impresii, ne puteţi pune întrebări şi noi, în măsura în care ne stă în puteri, vă vom răspunde cu toată promptitudinea.

Am deschis deja câteva subiecte, le-am grupat în mai multe categorii (Autori, Cărţi, Filme, Anunţuri/Ştiri, Discuţii generale), dar vă aşteptăm şi pe voi, viitorii membri ai Comunităţii Suspans.ro, să contribuiţi la dezvoltarea proiectului.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă aşteptăm în Forum!

Etichete:
Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.