VIDEO: Evil Dead (2013) – Teaser Trailer NOU

Articol publicat in:Stiri | 24 octombrie 2012
Autor:

A apărut teaserul pentru Evil Dead, remake al filmului cu același nume regizat de Sam Raimi în 1981.

Acțiunea din filmul de groază clasic cult din 1981 scris și regizat de Sam Raimid se învîrte în jurul a cinci studenți în vacanță într-o cabană izolată din pădure. La scurt timp vacanța se transformă într-un coșmar, când își dau seama că o casetă audio eliberează spirite rele. este un film de groază clasic cult din 1981 scris și regizat de Sam Raimi, cu Bruce Campbell, Ellen Sandweiss și Betsy Baker în rolurile principale. Acțiunea se învîrte în jurul a cinci studenți în vacanță într-o cabană izolată din pădure. La scurt timp vacanța se transformă într-un coșmar, cînd își dau seama că o casetă audio eliberează spirite rele.

Filmul horror Evil Dead/ Casa morților regizat de Fede Alvarez urmează să apară la jumătatea lunii aprilie 2013.

Sursa video: contul oficial al companiei Sony Pictures de pe YouTube

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.