VIDEO: Genndy Tartakovsky, regizorul filmului “Hotel Transilvania”, va vizita castelul lui Dracula

Articol publicat in:Stiri | 09 octombrie 2012
Autor:

Genndy Tartakovsky, regizorul lungmetrajului de animație “Hotel Transilvania”, producție Sony Pictures Animation, va vizita castelul Bran, duminică, 14 octombrie, în cadrul turneului internațional de promovare a filmului, anunță reprezentanții InterComFilm, distribuitorul filmului în România.

Filmul “Hotel Transilvania” se va lansa în România în data de 19 octombrie 2012.

Tartakovsky va fi prezent la petrecerea de lansare a filmului “Hotel Transilvania” în România.

“Hotel Transilvania” marchează debutul lui Genndy Tartakovsky în regia de lungmetraje după succesul producțiilor tv “Dexter’s Laboratory”, “Samurai Jack” și “Star Wars: Clone Wars”.

“Sunt extrem de încîntat de vizita mea în Transilvania, regiune care m-a inspirat atît de mult în realizarea filmului. Va fi extraordinar pentru mine să văd legendarul castel al lui Dracula și să sărbătorim împreună acolo a 118-a aniversare a personajului nostru, Mavis. Știu că Transilvania este locul unde monștrii se simt la ei acasă, dar nu văd de ce nu ma pot distra și eu puțin acolo”, afirmă Tartakovsky.

Castelul Bran, monument national și arhitectonic al României, a fost asociat de-a lungul anilor cu mitul celebrului personaj Dracula, mit ce atrage vizitatori din lumea întreagă. Cunoscut sub acest nume legendar, personajul este rezultatul asocierii unor evenimente istorice reale cu poveștile legate de domnia lui Vlad Țepeș – Dracula.

“Hotel Transilvania” este stațiunea fastuoasă de “5 cotlete” a lui Dracula, unde monștrii și familiile lor se pot distra, liberi să fie ei înșiși, fără ca oamenii să îi deranjeze. Într-un weekend special, Dracula invită cîțiva dintre cei mai faimoși monștri din lume – Frankenstein și soția sa, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vîrcolaci și multi alții – pentru a sărbători aniversarea de 118 ani a fiicei sale, Mavis. Pentru Drac problema nu este să-și ospăteze prietenii infami, ci faptul că universul său s-ar putea prăbuși cînd un om obișnuit apare din întîmplare la hotel și îi face ochi dulci lui Mavis.

Sony Pictures Animation este o companie producătoare de filme de animație computerizate destinate publicului din întreaga lume. Seria comediilor recunoscute la nivel mondial produse de Sony Pictures Animation este reprezentată de blockbustere ca: “Stă să plouă cu chiftele” (3D) în 2009, “Ștrumpfii” (3D) în 2011, comedia de familie “Hotel Transilvania” (3D) în septembrie 2012 și “Ștrumpfii 2” (3D) în iulie 2013. În colaborare cu Aardman Animations, Sony Pictures Animation a produs două filme care au primit foarte multe aprecieri din partea criticilor: comedia animata CG “Arthur Christmas” (3D) și “Pirații! O bandă de neisprăviți (3D)”. În anul 2007 “Cu toții la surf!” a primit nominalizarea la premiile Academy Award pentru cel mai bun film de animație. Divizia, care a debutat cu filmul “Năzdrăvanii din pădure” dezvoltat ulterior într-o franciză cinematografică de succes, sărbătorește anul acesta 10 ani de activitate.

Sursa video: contul oficial al companiei Sony Pictures de pe YouTube

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.