VIDEO: Hitchcock – primul trailer

Articol publicat in:Stiri | 11 octombrie 2012
Autor:

A apărut primul trailer şi un poster nou pentru filmul Hitchcock, cu Anthony Hopkins, Helen Mirren și Scarlett Johansson.

Hitchcock este o producție cinematografică regizată de Sacha Gervasi. Scenariul a fost scris de către John McLaughlin, cel care s-a ocupat și de filmul Black Swan.

Noul film american produs de compania Fox Searchlight ne va duce în culisele celebrului horror hitchcockian, Psycho.

Sursa de inspirație a filmului Hitchcock este romanul nonfictional al lui Stephen Rebello, „Alfred Hitchcock and the Making of Psycho”.

În perioada respectivă Hitchcock nu a reușit să convingă studiourile cinematografice să îi sprijine proiectul, prin urmare, a fost nevoit să-și finanțeze singur filmul. În 1961, Psycho obținea patru nominalizări la premiile Oscar printre care una pentru regie și una pentru imagine.

Filmul Hitchcock se concentrează pe povestea de dragoste dintre Alfred Hitchcock și Alma Reville, interpretată de Helen Mirren, dar, în același timp, urmărește colaborarea regizorului cu actrița Janet Leigh, pe care o interpretează Scarlett Johansson.

Noul film american va fi distribuit în România anul viitor.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.