VIDEO: „Hotel Transilvania”, lider în box office-ul românesc de weekend

Articol publicat in:Stiri | 24 octombrie 2012
Autor:

Filmul de animaţie „Hotel Transylvania/ Hotel Transilvania” a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 600.000 de lei şi peste 30.000 de spectatori.

Hotel Transylvania este extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câţiva dintre cei mai faimoşi monştri ai lumii – Frankenstein cu soţia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci şi mulţi alţii -, pentru a sărbători cea de-a 118-a aniversare a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda din afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudaţi, dar universul său se va prăbuşi când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel şi se va împrieteni cu Mavis. Actorii care dau voce personajelor sunt Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade şi CeeLo Green. Regia îi aparţine lui Genndy Tartakovsky, producţia, lui Michelle Murdocca, iar scenariul este scris de Peter Baynham şi Robert Smigel.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat liderul săptămânii trecute, „Taken 2: Teroare în Istanbul”, care a avut încasări de 382.767 de lei şi 20.030 de spectatori. Cea de-a doua parte a aventurilor fostului agent CIA Bryan Mills (Liam Neeson) – o continuare a filmului „Taken: Teroare în Paris” – este distribuită în România de MediaPro Distribution. Regizat de Olivier Megaton, „Taken 2: Teroare în Istanbul” promite să cucerească definitiv publicul românesc cu mult suspans, urmăriri explozive, o poveste bine închegată şi un tată instruit să facă faţă oricărei situaţii. În Paris, mafia albaneză a făcut greşeala de a-i răpi fiica lui Bryan Mills. Astăzi, în timp ce-şi plâng morţii, albanezii caută răzbunare şi-l atacă direct pe acest fost agent CIA „înzestrat cu abilităţi speciale”.

„Looper: Asasin în viitor” se află pe locul al cincilea în box office-ul românesc, cu încasări de 125.067 de lei şi 6.370 de spectatori. Acţiunea din filmul „Looper: Asasin în viitor” se desfăşoară într-o perioadă în care călătoria în timp este ilegală şi deci disponibilă numai pe piaţa neagră. Atunci când mafia vrea să scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani înapoi în timp, când un ucigaş plătit – aşa cum este şi Joe (Joseph Gordon-Levitt) – aşteaptă să lichideze ţinta. Joe câştigă bine şi viaţa lui pare să fie foarte bună până când mafia decide să închidă cercul şi să scape de ucigaş, aşa că îl trimit înapoi în timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis).

Sursa video: contul oficial al companiei Sony Pictures de pe YouTube

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.