VIDEO: Liam Neeson terorizează Istanbulul în Taken 2

Articol publicat in:Stiri | 09 octombrie 2012
Autor:

În a doua parte a seriei Taken, Mills devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele sale speciale pentru a-i proteja pe cei dragi de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă. Pe lângă Neeson, filmul îi aduce în rolurile principale pe Maggie Grace, Famke Janssen şi Leland Orser.

Taken 2: Teroare în Istanbul continuă povestea la doi ani de la evenimentele din primul film. Pentru actori şi realizatori, decizia de a filma o continuare nu a fost una uşoară, însă scenariul excepţional scris de Luc Besson şi Robert Mark Kamen a fost elementul decisiv. „Nu este doar o altă aventură a lui Bryan Mills, ci o poveste despre o familie şi despre un tată hotărât să o salveze”, explică regizorul Olivier Megaton.

„Scenariştii au abordat noua intrigă într-un mod excepţional”, spune Maggie Grace. „Au păstrat toate elementele care au funcţionat atât de bine în primul film, şi au extins povestea de acolo. Bryan, fiica (Kim) şi soţia sa (Lenore) se luptă pentru supravieţuire, dar şi unul pentru celălalt”, încheie actriţa.

Filmul a avut încasări de 50 de milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane nord-americane.

Filmul Taken 2/ Taken 2: Teroare în Istanbul va rula în sălile de cinema din România începînd cu data de 12 octombrie.

Producția cinematografică este distribuită de MediaPro Distribution.

Sursa video: contul oficial al filmului de pe YouTube

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.