VIDEO: Un fragment din timpul filmărilor la „Exorcistul/ The Exorcist” (1973), a apărut în premieră pe Internet

Articol publicat in:Stiri | 17 octombrie 2012
Autor:

Website-ul bloody-disgusting.com, specializat în filme de groază, a publicat în premieră un material video din timpul filmărilor la producția horror „Exorcistul”. Imaginile sunt la fel de înfricoșătoare ca filmul în sine.

Autorul romanului care a stat la baza filmului, William Peter Blatty, poate fi văzut în secvențele de la filmare în timp ce supraveghează realizarea efectelor speciale. Blatty, de asemenea producătorul și scenaristul filmului, apare lîngă tînăra actriță Linda Blair în timp ce aceasta plutește în aer…

Bazat pe romanul lui William Blatty din 1971, filmul „Exorcistul/ The Exorcist”, regizat de William Friedki a luat 2 Oscaruri în 1973.

Sursa video: bloody-disgusting.com

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.