Weekend Raymond Chandler la Nemira

Articol publicat in:Stiri | Aparut in:Nr. 15 ( august, 2011 )
Autor:

În acest weekend (19-21 august a.c.), Editura Nemira vine cu o ofertă specială pentru iubitorii lui Raymond Chandler. Preţul cărţile din seria Philip Marlowe Mystery este redus cu 45%.

Pentru a vă convinge de importanţa scrierilor devenite clasice ale celui care a pus bazele romanului poliţist modern, vă readucem în atenţie recenziile cărţilor avute în vedere pentru această promoţie publicate de revista noastră:

  • Un articol despre Farmecul lui Chandler a semnat scriitorul George Arion în nr. 7 al Suspansului.
  • Despre Play-back a scris Diana Morăraşu în acelaşi nr. 7.
  • Tot în nr. 7 a scris şi Dan Boeriu despre Adio, iubito!.
  • Sora cea mică a fost prezentată de Adina Barvinschi în nr. 10, într-un articol intitulat Prin Hollywood, pe urmele lui Marlowe.
  • Diana Morăraşu a revenit la Chandler, tot în nr. 10, vorbind cu sentiment despre Nu-i uşor să spui adio, în Philip Marlowe, un bărbat de care m-aş putea îndrăgosti.
  • Iar Adina Barvinschi, la rândul ei, s-a întors la Chandler cu ocazia citirii romanului Fereastra de sus, intitulându-şi textul Studii de personaje. Un fragment edificator din acest roman puteţi citi aici.

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.