VIDEO: „Taken 2: Teroare în Istanbul”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Articol publicat in:Stiri | 15 octombrie 2012
Autor:

Thrillerul „Taken 2: Teroare în Istanbul”, cu Liam Neeson în rolul principal, s-a menţinut, pentru a doua săptămână consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american.

Continuare a filmului „Teroare în Paris/ Taken” (2008), a avut încasări de 22,5 milioane de dolari în al doilea weekend de proiecţii.

Pe locul al doilea a debutat „Argo”, un film regizat de Ben Affleck, în care starul american este şi protagonist. Acest lungmetraj, ce prezintă planurile CIA de a infiltra şase americani în timpul revoluţiei iraniene din 1979, a avut încasări de 20,1 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror „Sinister”, cu Ethan Hawke şi Vincent D’Onofrio în distribuţie, a debutat pe poziţia a treia a box office-ului nord-american, cu încasări de 18,2 milioane de dolari.

Filmul de animaţie „Hotel Transilvania”, regizat de David Feiss şi Anthony Stacchi, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 17,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia horror animată „Frankenweenie”, cel mai recent film al lui Tim Burton, care beneficiază de vocile actorilor Winona Ryder, Martin Landau şi Charlie Tahan, s-a situat pe locul al şaptelea, cu încasări de 7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Thrillerul SF „Looper: Asasin în viitor”, cu Bruce Willis, Emily Blunt şi Joseph Gordon-Levitt în rolurile principale, a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari.

Sursa video: contul oficial al filmului „Taken 2: Teroare în Istanbul” de pe YouTube

Abonați-vă la newsletterul Suspans.ro pentru a fi la curent cu cele mai interesante ştiri, articole, concursuri şi materiale video publicate de scriitorii de suspans. Introduceți adresa dvs. de e-mail în pagina de abonare newsletter.

Tu ce zici?

Adauga un comentariu in casuta de mai jos, sau publica un link de legatura de pe situl tau. Poti de asemeni sa te abonezi la aceasta discutie via RSS.

Ai la dispozitie urmatoarele taguri de cod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca doresti o imagine asociata utilizatorului tau, foloseste sau creaza-ti un cont la Gravatar.